За нас

Основани во 2003 год...

Делектра е основана во далечната 2003 година и во почеток се занимавала со трговија со материјали за водовод и канализација и електрика. Подоцна компанијата започнала и со трговија со бои и лакови, керамика, санитарија, комплет опрема за купатила и фасадни системи со материјали од реномирани домашни и странски производители. Делектра денеска врши продажба на сите овие производи и поседува богат асортиман на истите. Нашите производи се главно од: Србија, Бугарија, Турција, Чешка, Грција, Словенија и останати.